Denna webshop använder cookies för att ge full funktionalitet. Genom att använda webshopen godkänner du användandet av cookies. - - Dölj meddelande
Get Up to 40% OFF New Furniture Deals * Limited time only.

Om City Look

Vi har ett mycket spännande urval väl beprövade kvalitetsprodukter ni inte hittar hos andra företag. För att säkerställa kvalitet, rätta storlekstabeller samt lägsta pris gör vi egna inköp hos tillverkarna. Vi har funnits sedan mitten av 90-talet och har skaffat oss stor erfarenhet av vilka krav våra kunder ställer på våra produkter.

Då vi tack vare våra produkturval och direktinköp har många mycket attraktiva produkter, fungerar vi även som grossist till andra företag i Sverige men framför allt i Europa.


City Look har produkter inom tre områden:

Mode
Vi tror på klassisk och tidlös design, för vardagsbruk men med elegans. Vi har ett brett utbud med jackor, tröjor, toppar, byxor och kjolar. Vi har även ett stort sortiment av BH och olika strumpor. Bra kvalitet och lägsta möjliga pris. Vi har storlekar till alla från S till XXXL.

Hälsa
Produkter som hjälper dig till ett bättre liv. Vi har smärtstillande och funktionella cremer, fotprodukter som lindrar eller förebygger fotvärk, sköna kuddar, Midje bälten, magnet terapi och mycket annat.

Hushåll Produkter 

som hjälper dig i vardagen och spar tid och pengar åt dig.

Kundservice
Vi strävar även efter att ge en mycket bra kundservice. Vi vill att alla våra kunder skall vara nöjda och ger en god personlig service. Ring gärna vårt kundcenter eller skicka mail/brev om du undrar över något. Vi önskar er mycket nöje.

 

Juridiskt namn: City Look Scandinavia AB, org nr 556651-3684. Säte Danderyd.


Adress:
City Look Scandinavia AB 
512 62 Mårdaklev

Tel: 0325 500 09 
e-mail: order@citylook.se

 

Besöksadress: 
Bäckavägen 1
512 62 Mårdaklev

Org nr: 556651-3684

Innehar F-skattsedel